دنیای مدرن نشر

امروزه چاپ، نشر و تبلیغ و معرفی کتاب در بازاراهای جهانی، تفاوت بسیار زیادی با روش های سنتی معمول گذشته دارد که باعث بوجود آمدن روش های نوین و مدرنی گشته که تاثیر به سزائی در میزان چاپ و فروش آثار نویسندگان گذاشته است.

به عنوان مثال، در روش های سنّتی، همچنان نویسنده و ناشر ملزم به پرداخت هزینه های گزاف برای تولید تعداد محدودی کتاب هستند و در نهایت آثار چاپ شده همچنان بر اساس روش ها و عادات منسوخ گذشته، تنها در چند شهر و فقط در محدودۀ مرز کشور منتشر شده و قطعاً از پطانسیل مطلوبی برای معرفی و فروش آن برخوردار نخواهند بود و این در حالی است که در روش های مدرن امروزی، از متدهای بسیار پیشرفته و متفاوتی استفاده می شود که به جرأت می توان گفت اثر چشمگیری در معرفی آثار نویسندگان در کشورهای مختلف دنیا داشته و توانسته است به بهترین شکل ممکن، کتاب ها و آثار آنان را به دست  مشتاقان کتاب در کشورهای مختلف دنیا برساند.

 

عدم آشنائی نویسندگان، مولفان و ناشران از روش های ورود به بازارهای بین المللی کتاب یکی از مهم ترین عواملی است که باعث گردیده آنها نتوانند از منافع ورود به بازارهای بزرگ جهانی بهره مند گردند. اما نکتۀ مهم تر اینکه، محدودیت های ناشی از تحریم ها هم سد بزرگی برای جهانی شدن آثار نویسندگان کشورهای مورد تحریم می باشد که عبور از آنها و برخورداری از تمامی امکانات موجود در دنیای عظیم و پیشرفتۀ چاپ و نشر کتاب، یکی از مهم ترین خدمات مجموعۀ دانش بنیان آمازونیا است که شما را قادر می سازد با بهره مندی از راهکارهای قانونی و بصورت کاملا رسمی، بتوانید آثار خود را در سطح بین الملل منتشر نمائید.

کپی رایت کتاب و منافع آن

کپی رایت سندی است که توسط یکی از کشورهای عضو معاهدۀ کنوانسیون بین المللی بِرن که در پایتخت کشور سوئیس واقع شده است، صادر می‌شود. این کنوانسیون حدود ۵۰ سال پیش در کشور سوئیس بنا نهاده شد و در آن معاهده‌ای به امضا رسید تا از حقوق مادّی و معنوی خالقین  آثار هنری و ادبی و همچنین اختراعات و اکتشافات محافظت شود. کشورهای امضا کننده این معاهده که با عنوان کشورهای عضو اتحادیه شناخته می‌شوند، از آثار تمام هنرمندان و نویسندگان و مخترعین کشورهای عضو مانند آثار مردم کشور خود محافظت می‌کنند و از سرقت آثار آنان جلوگیری می‌کنند. محافظت از آثار نویسندگان برای حفظ حقوق مادی و معنوی آن‌ها است که از اهمیت بالایی برخوردار است.

در قوانین مدنی ایران، مجازات مدون و کاملی برای نقض حقوق مالکیت هنری و ادبی در نظر گرفته نشده و قوانین متعددی در این زمینه وجود دارد. لایحه‌ای به منظور حمایت از حقوق مالکیت این آثار به صورت یکپارچه در نظر گرفته شده که هنوز به تصویب نرسیده است. همچنین باید گفت، متاسفانه بنا به دلایلی کشور ایران، عضو این کنوانسیون بین المللی نیست و بدون استفاده از راهکارهایی که در قوانین حقوق بین الملل اعمال شده، نمی‌توان از منافع این سند معتبر جهانی بهره‌مند شد.

شرکت آمازونیا امکانی را برای تمامی نویسندگان ایرانی فراهم آورده تا با استفاده از این بخش از قوانین حقوق بین الملل، بتوانند از حق کپی رایت  آثار خود بهره مند شوند.  نکته قابل توجه این است که این سند، به نام و نشانی حقیقی نویسنده در ایران ثبت خواهد شد. 

کپی رایت کتاب